NumberyHead of accounting

Vi söker en nyfiken, ansvarsfull, och entusiastisk medarbetare för att ansluta till Numberys resa mot att skapa enastående ekonomi för entreprenörer. Det ska inte vara svårt, tvärt om vill vi att ekonomi ska vara enkelt för alla. Vi kallar det Friendly Finance.

Vilka är vi?

Numbery grundades 2022, med syftet att göra enastående ekonomi enkel för entreprenörsledda företag och tillväxtbolag. Vi är ett starkt värderingsdrivet bolag vilket du kan läsa mer om här.

För närvarande består teamet av fyra personer i olika omfattning. Tillsammans har vi gedigen erfarenhet inom ekonomi, utveckling, försäljning och ledning. Vi värdesätter erfarenhet, men framför allt värderar vi kontinuerligt lärande och personlig tillväxt. För oss är attityd viktigare än begåvning.

Vi älskar vårt arbete men vi gör också plats för fritid för att driva vår nyfikenhet. Vi tror att vi gör vårt bästa arbete när vi mår som bäst.

Vad gör vi?

Numbery bygger en automatiserad ekonomiavdelning för ambitiösa små och medelstora företag (SME). Det innebär att vi löser både redovisning och ekonomisk planering under samma tak, så att entreprenörer kan fokusera på att bygga sitt företag istället för att administrera det.

Personen vi söker kommer att utveckla och ansvara över Numberys interna redovisningsbyrå och stödja våra kunder att nå sina ekonomiska mål. Rollen innebär att arbeta brett, från fullt ansvar för våra kunders redovisning till att utveckla och organisera Numberys arbetsprocesser. Det är en roll med stort utrymme att växa för den som tar chansen.

Förutom kravet att få saker gjorda, välkomnar rollen kreativt och långsiktigt tänkande för att bidra i vårt arbete att hjälpa våra partners att lyckas. Rollen kan bli en viktig ledarposition när företaget växer, inklusive att så småningom anställa, utveckla och hantera ett team med redovisningsekonomer.

Vem vi söker

Den ideala kandidaten kommer att vara kunnig inom redovisning och ha erfarenhet av att arbeta med ekonomi för flera företag. Du är organiserad och självständig och vet hur du prioriterar din tid och dina uppgifter. Du är en person som sätter kunden först. Du har en entreprenöriell anda och trivs med oväntade utmaningar och möjligheter att skapa. Du är outtröttlig när det gäller att hitta arbetssätt som hjälper våra kunder att lyckas.

Exempel på arbetsuppgifter inkluderar: leverantörsfakturahantering, löpande bokföring, bokslut, löner, skatt, automatisering av processer, affärsutveckling och allt annat som ingår i en mindre organisation med hög ambition.

Start:Så snart som möjligt

Omfattning:Heltid

Plats:Flexibelt

Ersättning:Lön och optioner

För att ansöka, vänligen skicka ditt CV eller en länk till din LinkedIn-profil tillsammans med en kort motivering om varför du är vår nästa lagkamrat till info@numbery.se

Vi kommer att intervjua kandidater löpande, så om det här är rollen för dig, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att höra från dig!

/ Team Numbery

Hör av dig

Det går bra att nå oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret till höger. Välj du!

Phone number
+46 (72) 744 00 98
Email
info@numbery.se