NumberyVåra värderingar

Numbery existerar för att hjälpa fler entreprenörer att bygga hållbara, mogna och långsiktiga bolag genom en enastående ekonomifunktion. Detta är uppdraget som driver oss och allt vi gör.

I detta arbete vägleds vi av våra kärnvärderingar som formats från start till vad de är idag. De fortsätter att utvecklas tillsammans med våra anställda, kunder och omvärld för att skapa en miljö där vi kan göra vårt livs bästa arbete.

Våra värderingar:

  • Hjärtligt hjälpsam.Vi finns för att våra kunder har utmaningar som vi kan hjälpa till att lösa. Våra partners är vårt fokus, vi tävlar inte internt, utan erkänner att all framgång uppnås tillsammans.
  • Alltid ansvarstagande.Vi tar ansvar i med- och motgång och håller varandra ansvariga. Vi bryr oss och visar engagemang i varje interaktion, det finns inget som anses "inte mitt problem".
  • Tydligt transparent.Vi tror på starka åsikter, löst bevarade. Vi säger vad vi tycker men erkänner att vi kan ha fel och accepterar att det är OK att inte vara överens. Vi är alltid ärliga, och kommunicerar omedelbart om vi inte kan uppfylla våra löften.
  • Eftersträva enkelhet.Vi överkomplicerar inte genom att använda fackspråk eller buzzwords. Att uttrycka sig tydligt är det enda sättet att låta smart. Inget skitsnack.
  • Pålitligt positiv.Vi tror att en positiv inställning skapar positiva resultat. Vi närmar oss varje utmaning med kreativitet, uthållighet och en rationell optimism. Varje problem går att lösa.
  • Lekande lärande.Vi tar inte oss själva på för stort allvar. Vi frågar ständigt om det vi gör är relevant och hur nya trender och teknologier kan göra oss bättre. Vi följer vår nyfikenhet och vill ständigt växa i våra roller, som organisation och som människor.

Intresserad av att jobba med oss? Hör av dig!

Hör av dig

Det går bra att nå oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret till höger. Välj du!

Phone number
+46 (72) 744 00 98
Email
info@numbery.se